top of page
חיפוש
  • תמונת הסופר/תבונט הנדסת בידוד וקירור

אז מה תפקיד חדרי הקירור ?

חדרי קירור כרוכים בשימור והפצה של מוצרי מזון ישירות מהחווה לשולחנות האוכל של הצרכנים. כפי שאתם ודאי יודעים, תוצרת חוות בעלי חיים (כגון בשר,דגים ופירות ים) עוברת בדרך כלל בערוץ הפצה ארוך לפני שהיא מגיעה לסירי המרקים והתבשילים של הצרכנים. במהלך תהליך ההפצה הארוך הזה, מתרחשות הרבה פעילויות קירור לשמירת טריות המזון ולשם כך, יש צורך ביחידות קירור אשר בנויות היטב בכדי למנוע אובדן קור או כשלים במערכת של יחידת הקירור. שימו לב שחדרי הקירור מיועדים גם לאחסון של סחורות אחרות כגון ירקות, פירות, פרוזן יוגורט, גלידה, חלב סויה וכו'. חדרי הקירור בנויים מפנלים מבודדים אשר מיועדים לשימור הקור הרצוי באופן רציף בתוך יחידת הקירור, וממנוע אשר מקפיא את החדר על פי רמת הקירור הרצויה. את יחידות הקירור ניתן להזמין על פי המידה שתתאים לכם.


6 צפיות0 תגובות
bottom of page