חדרי הקירור הם מבנים שמיועדים לשמירה על טמפרטורה נמוכה ותנאים מתאימים עבור אחסון ושמירה של מוצרים הרגישים לחום ולחות. הם נמצאים בשימוש במגוון תעשיות ותחומים כגון תעשיית המזון, תעשיית התרופות, מחקר ופיתוח ועוד.
חדרי הקירור מתוכננים לשמור על טמפרטורה נמוכה מהסביבה החיצונית וליצור תנאים מותאמים למוצרים המאוחסנים בתוכם. הם כוללים מערכות קירור, בידוד איכותי, שליטה בלחות ושליטה באוויר המעורב. חדרי הקירור יכולים להיות בגדלים שונים, ממקום קטן ועד מתקנים גדולים יותר.
הם משמשים לשמירת טמפרטורה עבור מוצרים כמו מזון טרי, פירות וירקות, מוצרי חלב, בשר, דגים, יערות ופירות יבשים, צמחי מרפא ותרופות, חומרים כימיים וביולוגיים, מוצרי קוסמטיקה ועוד.
Commentaires