top of page
חיפוש
  • תמונת הסופר/תבונט הנדסת בידוד וקירור

כיצד בונים חדר קירור?

לכאורה ניתן לראות את חדר הקירור כמקרר גדול או מקפיא גדול, אך למעשה, כאשר מדובר על חדרי קירור תעשייתיים או חדרים שהם גם מקפיאים בנפח תעשייתי, הם הרבה יותר ממקררים. מדובר על מוצר שמותאם אישית לכל עסק. בניית חדר קירור צריכה להתבצע בהתאם לצרכים הספציפיים של העסק.

לא מדובר על עניין עיצובי כי אם על עניין מהותי. מדובר על מקום שלא פעם משמש לצרכי עבודה של העסק הנוגעים לפריקת סחורה, אחסון סחורה ועוד. מחדר הקירור יש צורך להוציא חומרי גלם או מזון מוכן בכמויות גדולות והם נדרשים במגזר העסקי, התעשייתי, בענף המלונאות, ברשתות המזון ועוד.


חדרי קירור הם בעצם יחידות בנויות מלוחות מבודדים שיכולים להיות ממוקמים בתוך שטח בית העסק או מחוץ לעסק לצורך שמירת סחורה בטמפרטורה נמוכה ומבוקרת. הפעילות השוטפת של לא מעט מוסדות ובתי עסק תלויה בחדרי קירור הרלוונטיים לצורך אחסון סחורה, חומרי גלם או מזון ולכן בניית חדרי קירור היא עבודה חשובה שצריכה להתבצע על ידי אנשי המקצוע הטובים ביותר בתחום.

חדרי קירור תעשייתיים הם חדרים הרלוונטיים בעיקר עבור בתי מלון, מסעדות, מפעלי בשר, מגדלי פרחים, סופרים ועוד. חדרי הקירור מיועדים לספק טמפרטורה של 4 מעלות והם רלוונטיים בעיקר לצורף אחסון של פירות, ירקות או מוצרי מזון טריים שדורשים קירור, חדרי הקפאה לעומתם מיועדים לעבוד בטמפרטורה של מינוס 18 מעלות והם רלוונטיים בעיקר לאחסון בשר קפוא ומוצרי מזון שדורשים הקפאה.




4 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page